Зв'яжіться з нами:
(050)3185390
Зворотний дзвінок
м.Херсон. вул. Паровозна 14А
м.Херсон. вул. Паровозна 14А; вул. Ладичука 153
Вибране(0)
0
Кошик
0 грн

Який вибрати пінопласт

25.01.2022
Який вибрати пінопласт

Вибрати пінопласт

У будинку має бути затишно та тепло. Найкращий спосіб підтримувати комфортний мікроклімат – утеплити стіни пінопластом. На сьогодні це один із найпоширеніших матеріалів. Покупців залучають відмінні показники якості, простий монтаж, доступна ціна. Щоб додатковий захисний шар допоміг узимку зберегти у приміщенні тепло, а влітку врятував від спеки, потрібно знати, як вибрати пінопласт.

Види та застосування фасадного пінопласту

Купити пінопласт у Херсоні пропонує будівельний магазин «БУДМІР». Це порівняно новий матеріал, але завдяки своїм властивостям швидко набув поширення. Він чудово захищає стіни від промерзання, незначну вагу дозволяє використовувати на висоті, але в його застосуванні є деякі обмеження. За будівельними нормами утеплювати фасад пінопластом допускається у багатоповерхових будинках до восьми поверхів, висота яких не перевищує 26,5м. Будівлі в дев'ять поверхів і вище відносяться до категорії підвищеної поверховості та як теплоізоляційний шар використовується інший матеріал.

Експлуатаційні властивості пінопласту залежать від способу обробки сировини та хімічних добавок.Як правильно вибрати пінопласт для утеплення

Види фасадного утеплювача:

  • пресований;
  • суспензійний безпресовий;
  • екструдований.

Який вибрати пінопласт завжди підкажуть консультанти нашого магазину. Кожен вид має однорідну та щільну структуру.

Показники якості утеплювача

Питання як вибрати пінопласт цікавить багатьох забудовників. Звернути увагу слід на щільність, товщину та розміри плити. Якщо визначити параметри, матеріал прослужить не один рік.

Як підібрати пінопласт для утеплення за розміром? Показник визначається за габаритами об'єкта. При великій площі конструкції, що утеплюється, раціонально використовувати листи великих розмірів. Це полегшить та прискорить виконання роботи. Для утеплення балкона або фасаду невеликого будинку краще використовувати менший матеріал, що позбавить необхідності їх різати. Це буде правильне рішення, оскільки скоротить час та сили.

Як вибрати добрий пінопласт з урахуванням товщини листа? Цей параметр залежить від кількох показників. Значення має матеріал та товщина стіни, призначення приміщення, погодні умови тощо. За розрахунками фахівці рекомендують використовувати утеплювач у Херсоні товщиною 8-10см, або укладати тонший пінопласт у кілька шарів.

Як вибрати густину матеріалу? Показник залежить від поставленої мети та застосування матеріалу. Для утеплення фасаду підходить пінопласт щільністю 25 кг/м3. Матеріал із нижчим показником використовують для створення елементів декору чи карнизів на вже утеплених будинках. Використовувати пінопласт щільністю 15кг/м3 як теплоізоляційний матеріал не заборонено будівельними нормами, але це не дасть бажаного результату. Для утеплення підвалів або фундаменту можна купити екструзійний пінополістирол. Це різновид пінопласту, але виготовленого за іншою технологією. Він відрізняється дрібнішою комірчастою структурою, що надає йому підвищену міцність.

У будівельному магазині «БУДМІР» можна замовити пінопласт різної марки з доставкою по Херсонській області. Форма оплати визначається при оформленні заявки.

вгору