Зв'яжіться з нами:
(050)3185390
Зворотний дзвінок
м.Херсон. вул. Паровозна 14А
м.Херсон. вул. Паровозна 14А; вул. Ладичука 153
Вибране(0)
0
Кошик
0 грн

Газобетон при будівництві будинку

19.07.2021
Газобетон при будівництві будинку

Газобетон в будівництві

Парадокс, але багато років газобетон ігнорували, не використовуючи матеріал при зведенні будинків. Сьогодні газобетон в будівництві будинку по популярності зумів обійти традиційну цегляну кладку і інші блоки. Переваг у панелей дійсно вистачає, все через унікального складу і технології виробництва.

Переваги при зведенні будинку

Газобетон в будівництві - це гарантія того, що ви отримаєте тепле і довговічне споруда. Складається матеріал з кварцового піску, води, вапна, цементу і пудра з алюмінієвими включеннями.

Завдяки вспениванию маси на заводі, виходять панелі з пористою структурою. З їх допомогою споруджують міцні стіни і міжстінових перегородки будівлі, паркани, господарські будівлі, гаражі.

Переваги застосування газобетону у будівництві.

  1. Стіни мають відмінну теплоізоляцією, що знижує витрати на опалення. Матеріал можна замовити з різною несучою здатністю. Причому чим вище цей показник, тим більше теплопровідність.
  2. Панелі вважають дихаючими. У них вільно проникає повітря, а це гарантує прийнятний рівень вологості. У таких будівлях ви не побачите цвілі.
  3. Матеріал екологічний. Радіаційний фон в допустимих значеннях, нешкідливих для людей, тварин і навколишнього середовища. Навіть при нагріванні блоки не виділяють токсичних речовин - вироби виконані з натуральної сировини.
  4. Застосування газобетонних блоків в будівництві набирає обертів, завдяки тому, що вони не бояться вогню. Панелі стійкі до високих температур (понад + 1200 ° С) і зберігають свої властивості в сильну спеку.
  5. Чи не зруйнується така споруда і в морози.
  6. Матеріал відмінно поглинає звуки з вулиці. Забудовнику не потрібно витрачати гроші на додаткову шумоізоляцію.
  7. Невелика вага дозволяє без труднощів перевозити панелі на будмайданчик. Вирішивши купити матеріал, не потрібно ламати голову над облаштуванням міцного фундаменту. Під одноповерховий будинок досить укласти спрощений варіант. Адже навантаження на підставу мінімальна.
  8. Панелі відрізняють великі розміри і ідеальні геометричні показники. Тому швидко побудувати рівні стіни- не проблема.
  9. Газобетон при будівництві пиляють і ріжуть. Вироби легко піддаються обробці. З них виходять гарні арки, витончені купола та інші архітектурні елементи, які можуть зробити будівлю ексклюзивним і несхожим на інші.
  10. Вартість будівництва нижче аналогічного споруди з цегли або керамічних панелей.

Газобетон при будівництві будинку - основні переваги

Різновиди газобетонних блоків за формою

Визначаючись з тим, які вироби більше підійдуть для будівництва будівлі, орієнтуйтеся на складений проект і дизайн споруди.

  1. Купити газобетон прямокутної форми можна для облаштування несучих стін і міжстінових перегородок.
  2. Армовані панелі застосовують для перекриттів.
  3. U-подібний варіант використовують при установці дверних прорізів.
  4. З профільованого варіанти виходять безшовні поверхні.

Марки матеріалу

Газобетон в Херсоні представлений різними марками. Орієнтуючись на марку, легше визначитися з відповідним матеріалом.

  1. D350. Через посередньої щільності 350 кг / куб. м відрізняється крихкістю. Але особливо цінний при облаштуванні теплоізоляції приміщень.
  2. D400. Панелі, що випускаються для теплоізоляції житлових і нежитлових кімнат. Також незамінні при зведенні будівель в один 1 поверх. З них виходять міцні стіни і дверні прорізи.
  3. D500. Відповідь на питання, як вибрати газобетон для будинку, коли потрібно облаштувати несучі стіни і перегородки, на які припадає велике навантаження.
  4. D600 - D900. Відомі високою міцністю і щільністю. Саме те, що потрібно при будівництві багатоповерхівки.
  5. D900 - D1200. Створено для створення інженерних споруд складної форми і архітектури.
  6. Марка також визначає ціну товару.

Особливості будівництва з застосуванням газобетону

Купивши в будівельному магазині газоблок, ви зможете недорого побудувати теплий будинок. Які моменти важливо врахувати ще до початку будівництва?

Детально вивчіть технічні характеристики. Щоб будівля прослужило довго, дотримуйтеся нормативів проектування і будівництва стін з газобетону.
Якщо не знаєте, як розрахувати відповідний фундамент, довірте цю роботу досвідченого фахівця. Не завадить також передбачити армування.
В інтернет-магазині «СТРОЙМИР» високоякісні будівельні матеріали пропонують замовити з доставкою по Херсонській області. Компанія співпрацює з надійними постачальниками кращої продукції.

вгору