Зв'яжіться з нами:
(050)3185390
Зворотний дзвінок
м.Херсон. вул. Паровозна 14А
м.Херсон. вул. Паровозна 14А; вул. Ладичука 153
Вибране(0)
0
Кошик
0 грн

Як вибрати газобетон при будівництві будинку

29.06.2021
Як вибрати газобетон при будівництві будинку

Вибираємо газобетон

Газобетон - будматеріал, що володіє унікальними властивостями. Тому його часто використовують для будівництва будівель. Щоб будинок вийшов міцним і теплим, важливо, щоб блоки були щільними і товстими. Як вибрати газобетон для будинку, розповідають фахівці.

Відмінності автоклавного газобетону від неавтоклавного

Автоклавний будматеріал вважається довговічним і максимально міцним. Виробництво здійснюється на спеціальному обладнанні, яке «загартовує» блоки високою температурою і тиском.

Автоклавная продукція відрізняється ідеальною геометрією. Розміри блоків вивірені в точності до 2 мм. Похибка може складати не більше 1 мм.

Ціна неавтоклавних плит нижче. Все тому що виготовлення здійснюється в полугаражних умовах. У готових виробів страждає геометрія. Структура неоднорідна, що впливає на експлуатаційні характеристики газобетону:

  • зовні неавтоклавні плити виглядають не так акуратно і презентабельно;
  • низька міцність;
  • зводячи будівлю з такого матеріалу, потрібно планувати додаткове утеплення фасаду.

Вибираємо газобетон в Херсоні

Товщина

Який краще вибрати газобетон, якщо ви хочете побудувати будинок, в якому не буде холодно взимку? Однозначно вибирайте товсті блоки. При цьому зверніть увагу на щільність. Чим нижче цей показник, тим тепліше вийде будівлю.

Придивіться до плит D300-D600. Як вибрати газобетонні блоки, бажаючи заощадити на оплаті опалення? Варто придбати товсті блоки. Боятися, що в будинку буде душно влітку, не потрібно. При проектуванні кожної будівлі архітектор закладає містки холоду, їх досить для вентиляції приміщень.

До речі, також матеріал різниться по висоті. Монтаж високих плит дозволяє купити меншу кількість одиниць товару і упаковок з клеєм для обробки швів. Однак враховуйте - габаритні вироби складніше транспортувати і піднімати в висоту при зведенні багатоповерхового будинку.

Який газобетон найтепліший

Визначаючись з тим, який вибрати газобетон, в описі до товару зверніть увагу на щільність. Теплі стіни з відмінною шумоізоляцією виходять з плит з низькою щільністю. З марки D300 з технічних нормативам дозволяється зводити тільки одноповерхові будівлі.

Коли будівля здана в експлуатацію, через час від власника можна почути нарікання - в стінах з'явилися тріщини. Будівельники знають, що таке можливо, коли проектувальник неправильно розрахував навантаження і використовував в будівництві блоки недостатньою щільності. Щоб цього не сталося, краще купити газобетон автоклавний D400, D500.

У продажу також зустрічаються полегшені версії D150 і D200. Їх випускають в якості гідної заміни утеплює матеріалами.

Переваги будинку з газобетону

Замовити газобетон в Херсоні за доступною вартості вибирають з-за наступних переваг матеріалу.

  1. Висока теплоізоляція.
  2. Завдяки високим паро- та повітронепроникності, в будинку забезпечуються циркуляція повітря і достатня вологість. Оптимальний мікроклімат не дозволяє бактеріям і вірусам розмножуватися.
  3. Відмінні екологічні показники дозволяють фахівцям з упевненістю сказати, що газобетон - безпечний будматеріал. До складу плит входять натуральні компоненти і металевий алюміній. Але при взаємодії з кварцовим піском, вапном і іншими інгредієнтами блоків, алюміній стає нешкідливим для здоров'я оксидом алюмінію.
  4. Стійкість до вогню. Автоклавний продукт витримує температуру + 1200 ° С.
  5. Несхильність руйнування при низьких температурах.
  6. Хороша звукоізоляція автоклавного товару.
  7. Будинок виходить звести зі стінами, які важать мінімум, а значить не створюють високе навантаження на фундамент. На створення підстави можна заощадити.
  8. Якщо ви хочете швидко завершити будівництво і задається питанням, як вибрати газоблок - купите великі плити.
  9. Газобетон дозволяє зводити будівлі будь-якої конфігурації.

Будівельний магазин «СтройМір» пропонує якісний будматеріал з доставкою по Херсонській області.

вгору